Radhimë Vlorë
  • Në mes të natyrës

  • Në mes të natyrës

  • Rrethuar nga gjelbërimi

  • Rrethuar nga gjelbërimi

  • Aty ku kaltërsia e detit shpaloset me atë të qiellit

  • Do të gjeni ambjente të kuruara në detaje

  • Dhe një atmosferë magjike

  • Dhe një atmosferë magjike

Hoteli

Hoteli ka 28 dhoma: matrimoniale, dyshe, treshe të paisura me TV, internet wireless, kondicioner, minibar.

Nga ballkonet e dhomave mund të shijoni panoramën e mrekullueshme të Jonit. Ofrojmë shërbim dhome.

Dhoma matrimoniale

Dhoma matrimoniale

Restoranti

Në restorantin e hotelit do të shijoni një mengjes të pasur me produkte të fresketa, drekën dhe darkën me specialitete të kuzhinës tradicionale mesdhetare si dhe specialitete të peshkut të freskët.

Menuja tradicionale mesdhetare pasurohet me picat e llojeve të ndryshme, Margarita, Kapriçoza, Katër Stinët, pica me fruta deti dhe picat specialitete të vetë restorantit.

Specialitet tona

Specialitet tona

Picat speciale

Piceria

Mëngjesi tradicional

Për ta filluar ditën